Jelen honlap kiadója a DNH MEDIA GROUP Korlátolt Felelősségű Társaság (cím: 1081 Budapest II. János Pál pápa tér 23., 2.emelet 66.ajtó, adószám: 32051634-2-42).

Minden, a hellomagyar.hu weboldalon található tartalom a DNH MEDIA GROUP Kft. vagy a megjelölt harmadik személyek szellemi tulajdonának minősül.

A honlapon közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, videók valamint egyéb szerzői alkotások csak a szerző, illetve a kiadó kifejezett írásbeli engedélyével használhatóak fel, többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé. Ugyanez vonatkozik a nyilvánosság számára történő hozzáférhetővé tételre.

A DNH MEDIA GROUP Kft. oldalai reklámokkal együtt szerzői jogi védelem alatt állnak, bármelyik részét tilos kivágni és újra közzétenni. Tilos továbbá az oldal tartalmának tükrözése – technikai eszközökkel történő újraközvetítése – a kiadó írásbeli hozzájárulása nélkül, még változatlan formában is.

Az oldalról információkat csak hivatkozással lehet átvenni, a következő feltételekkel
a) az eredeti információ nem változtatható meg,
b) az oldalra való egyértelmű hivatkozás (élő linkkel) minden közzétételkor.

Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.

A DNH MEDIA GROUP Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását magyar és nemzetközi jogszabályok védik. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A DNH MEDIA GROUP Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.